Zománcozott és rozsdamentes edények: melyik a jobb választás?

A finom ebédek és vacsorák kulcsfontosságú kelléke a megfelelő edény: cikkünkben a rozsdamentes fazekak, lábasok és zománcbevonatos verziók előnyeit mutatjuk be. Zománcozott és rozsdamentes edények: melyik a jobb választás? A konyhai eszközök kiválasztásánál a különböző anyagok és kialakítások rendkívül lényegesek: a legfontosabb, hogy a választott típus rendelkezzen azokkal a funkciókkal, melyek szükségesek az általunk elvégezni kívánt műveletekhez. A zománcozott edények és a rozsdamentes acélból készült fazekak, lábasok egyaránt népszerűek, de…

Hogyan válassz bográcsot?

Hogyan válassz bográcsot? A Finom Ízek webshopjában tartósság és hatékonyság szempontjából is a legjobb termékeket kínáljuk a bográcsozás szerelmeseinek. Régi-új trend a bográcsozás – elmondjuk, mire figyelj, ha ennek a tevékenységnek hódolnál Nem is gondolnád mennyi összetevője van egy jó hangulatú, de mindenben hatékony bográcsozásnak. Hatékony, hisz ilyenkor az elkészült étel mégiscsak az esemény sava-borsa – ebben biztosan nem szabad hibázni! A Finom Ízek webshopjában tartósság és hatékonyság szempontjából is…

A tésztagépek ideje lejárt – vagy mégsem?

Ne mondj le a házi tésztáról! Cikkünkben mutatunk 3 tényt, mely egyértelműen bizonyítja, hogy igenis van helye az otthoni tésztakészítésnek a XXI. században is.   A házi tészta készítéséről legtöbbünknek nagymamáink odaadó munkája jut eszébe, könnyen lehet, hogy még az ínycsiklandó húslevesének illatát is érezni véljük az orrunkban, amikor erre gondolunk. A régi emlékek okán könnyen hihetjük azt, hogy ez az élmény a múlté, pedig a házi tészta készítése nagyon…