Acetát Fólia 8 cm Széles, 0.5 kg Tekercs

1.590 Ft 27% Áfát tartalmaz

További felhasználás: Az acetát fólia biztonságos az élelmiszerekkel való érintkezéshez, és ideális dekorációk, például díszszalagok készítéséhez. Könnyen vágható és sokoldalúan felhasználható.

5 készleten

Összehasonlítás
EAN: 0755249071914 Cikkszám: T090106 Kategória:

Leírás

Méretek:

  • Szélesség: 8 cm
  • Súly: 0.5 kg

Anyag: PVC fólia

Figyelmeztetés: Gyermekektől távol tartandó. Allergénmentes.

Felhasználás: Az acetát fólia ideális mousse torták, sajttorták, pudingok és krémes torták elkészítéséhez. Megakadályozza a krém kicsorgását, és segít tökéletes rétegek kialakításában a tortalapok között.

Használat krémes és mousse tortákhoz: Helyezze a fóliát a tortaforma vagy sütőgyűrű belsejébe, közvetlenül a forma oldalára, hogy a rétegek ne ragadjanak a formához.

Csokoládé bevonathoz: Olvassza fel a csokoládét, és vágja méretre a fóliát, hogy illeszkedjen a torta széléhez. Simítsa el a csokoládét a fólián egy spatulával. Miután megszilárdult, helyezze a tortára, majd óvatosan távolítsa el a fóliát.

Csokoládé dekorációk készítéséhez: Öntse az olvasztott csokoládét a fóliára, alakítsa ki a kívánt formákat, majd vágja ki. A fóliát még a csokoládé megszilárdulása előtt meg lehet hajlítani különböző formák létrehozásához.

További információk

Tömeg 0.5 kg

Brand

Viva.z

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.