Multifunkciós zöldség és gyümölcs szeletelő 12 IN 1

4.990 Ft 27% Áfát tartalmaz

A multifunkciós zöldség és gyümölcs szeletelő egy hatékony eszköz, amely könnyedén és gyorsan szeletelheti és apríthatja a zöldségeket és gyümölcsöket. Kiemelkedő jellemzői közé tartozik a könnyű használat, a biztonságos működés és a sokoldalúság. Ez a termék ideális választás a konyhában, segítve a hatékony és gyors ételek elkészítését.

100 készleten

Összehasonlítás
EAN: 6982462471625 Cikkszám: NW09 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Anyag: Rozsdamentes acél + ABS + PP+PS+420J

Szín: Kék

Alkalmazás: Zöldségek és gyümölcsök

Használat: Konyha, háztartás, étterem

Méret: 31.8×11.8×11.8cm

Tulajdonságok:

Multifunkcionális Zöldségszeletelő: A 12 az 1-ben multifunkcionális zöldségreszelő alkalmas reszelésre, aprításra, szeletelésre vagy darabolásra! Mint egy praktikus konyhai eszköz, jelentősen lerövidítheti az előkészítési időt, és időt és energiát takarít meg.

Különböző Pengék: 7 különböző típusú, kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével van felszerelve, amelyek szükség szerint cserélhetők, biztonságos és egészséges. Könnyedén és egyenletesen apríthat, darabolhat és szeletelhet különféle zöldségeket és gyümölcsöket, például hagymát, burgonyát, paradicsomot, uborkát, cukkinit, paprikát, káposztát stb.

Csepegtető Kosár: A csepegtető kosár kialakításával a zöldségek mosása közben egyből gyűjtheti is azokat, miközben a felesleges víz a reszelő edényébe folyik. Tiszta, nem rendetlen, biztonságos és könnyen használható.

Könnyen tisztítható: A levehető zöldségtartó doboz használat után könnyen tisztítható. Ezen kívül a pengék és egyéb kiegészítők könnyen szétszerelhetők és összeszerelhetők, és a zöldségszeletelő tartályába tárolhatók, hogy a konyha rendezett maradjon.

 

További információk

Tömeg 1 kg

Brand

NEWALOR