Zománcozott Öntöttvas Grill Tepsi 33×21,5 cm Masszív és Hőálló Kivitel

7.790 Ft 27% Áfát tartalmaz

Ez a zománcozott öntöttvas grill tepsi ideális választás grillezéshez és sütéshez. Tartós anyaga és kiváló hőelosztási tulajdonságai miatt egyenletesen melegíti fel az ételt, így garantálja a tökéletes grillezési eredményeket. A zománcozott külső és belső felület megkönnyíti a tisztítást, és ellenáll a rozsdásodásnak.

6 készleten

Összehasonlítás
EAN: 5999558575588 Cikkszám: 55010 Kategória:

Leírás

Főbb jellemzők:

  • Anyaga: Zománcozott öntöttvas
  • Méretek:
    • Tepsi: 33 x 21,5 x 3 cm
    • Szélesség fülekkel: 39,5 cm
  • Súly: 2,6 kg

Használat: Alkalmas szabad tűzön, gáz- és elektromos tűzhelyen, sütőben és kemencében történő használatra. Mikrohullámú sütőben nem használható. Használat közben a tepsi felforrósodik, ezért sütőkesztyű viselése ajánlott.

Tisztítás: A zománcozott bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható meleg vízzel és semleges folyékony mosogatószerrel. A zománcozatlan részeket javasolt olajjal vagy zsírral bekenni a rozsdásodás elkerülése érdekében. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.

Ez a grill tepsi kiváló választás a grillezés szerelmeseinek, hiszen tartós, könnyen tisztítható, és egyenletesen melegíti fel az ételt, hogy mindig tökéletes végeredményt érjen el.

További információk

Tömeg 3 kg

Brand

Perfect Home

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.