Pizzasütő kőlap állvánnyal 33cm

3.290 Ft 27% Áfát tartalmaz

A Pizzasütő kőlap állvánnyal 33cm egy kiváló minőségű pizzakő, amely ideális a házi pizzakészítéshez. A kőlap egyenletes hőeloszlást biztosít, így a pizza tökéletesen megsül. Az állvány segítségével könnyedén kezelhető és biztonságosan használható. A termék kompakt mérete és tartóssága kiemelkedő előnye. A Pizzasütő kőlap állvánnyal 33cm a tökéletes választás a pizzakészítés szerelmeseinek.

63 készleten

Összehasonlítás
EAN: 5999558572440 Cikkszám: 11448 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Anyaga: fém, kő

Tartalma: 1 db kő pizzasütő lap, 1 db állvány

Mérete: 33 cm átmérőjű; 0,9 cm magas

Első használat előtt a követ egy órán keresztül a legmagasabb hőfokon kell sütni.

Pizza készítésekor a követ a sütőben 15-20 percig melegítse elő, így ropogósabb lesz a pizza, ilyen esetben ne használjon fagyott, hűtött pizzát,

mert a kő megrepedhet a hirtelen hőmérséklet változástól). Ne lisztezze a követ, mert ráég! Mikrohullámú sütőben nem használható!

Tisztítása: a vízzel való tisztítást kerülje, helyette egy fém spatulával kaparja le az esetleges tésztát a kőről. Mosogatógépben nem mosható!

A Pizzasütő kőlap állvánnyal 33cm egy lenyűgöző és praktikus kiegészítő a pizzakészítéshez. Ez a kiváló minőségű termék egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a tökéletes pizzakészítés élményét.

A kőlap állvánnyal ellátott pizzasütő ideális választás minden pizza szerelmese számára. A 33 cm-es méretének köszönhetően könnyedén elfér a konyhapulton vagy akár a teraszon is. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vigye, így bármikor élvezheti a frissen sült, ropogós pizzák ízét.

A kőlap állvánnyal ellátott pizzasütő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A masszív kőlap kiváló hőelosztást és hőtartást biztosít, így a pizza alja mindig tökéletesen ropogós lesz. Az állvány pedig stabilan tartja a sütőt, így nem kell aggódnod a kiborulás miatt.

Ez a pizzasütő kiegészítő nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A modern és elegáns designja tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai vagy teraszbútorhoz. A kőlap állvánnyal ellátott pizzasütő tehát nemcsak a pizzakészítéshez nyújt segítséget, hanem esztétikailag is feldobja a környezetét.

A kőlap állvánnyal ellátott pizzasütő használata rendkívül egyszerű. Csak helyezze a sütőt az állványra, és már kész is a pizzakészítés. A kőlap gyorsan felmelegszik, így rövid idő alatt elkészülhet a tökéletes pizza. A könnyen tisztítható felület pedig megkönnyíti a sütés utáni takarítást.

A Pizzasütő kőlap állvánnyal 33cm valódi értéket nyújt a vásárlóknak. A tökéletesen sült, ropogós pizza élményét kínálja, amelyet otthonában élvezhet. A minőségi anyagok és a praktikus kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű használatot. Emellett a stílusos designja feldobja a konyhát vagy a teraszt. Ne habozzon, szerezze be Ön is a Pizzasütő kőlap állvánnyal 33cm-t, és élvezze a tökéletes pizzakészítés élményét!

Súly : 1,6kg

További információk

Tömeg 1.7 kg

Brand

Perfect Home