Réz deflegmator és cső szett pálinkafőzőhöz 17 cm

18.990 Ft 27% Áfát tartalmaz

Réz deflegmator és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm: A réz deflegmátor és cső szett ideális választás a pálinkafőzéshez. A 17 cm-es méretének köszönhetően könnyen használható és hatékony. A réz anyag kiváló hővezető, ami segít a hatékony párlat előállításában. A termék egyedülálló eladási pontja a minőségi réz anyag és a könnyű használhatóság.

A deflegmátor gömb csatlakozása alul-felül 1″, a toldócső két vége pedig 1/2″.

10 készleten

Összehasonlítás
EAN: 5999563647089 Cikkszám: 14316 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Réz deflegmátor és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm-es méretben igazi értéket képvisel minden pálinkafőző számára!
Ez a készlet nemcsak hatékony és megbízható, de számos előnnyel jár a főzési folyamat során, segítve a legjobb minőségű pálinka elkészítését.
A készlet tartalmaz egy 17 cm hosszú rézcsövet és egy deflegmátor fejet. A réz anyag kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, így hatékonyan elvezeti a hőt és hűti le a párlatot. Ezáltal a pálinka íze és minősége javul, és elkerülhetőek a kellemetlen mellékízek.
A deflegmátor fej speciális tervezése lehetővé teszi a gőz kondenzálódását és visszavezetését a lepárlókazánba. Ez a folyamat segít a párlat tisztábbá tételében és a nem kívánt anyagok eltávolításában. A rézcső további hűtést biztosít, hogy a párlat megfelelő hőmérsékleten maradjon.
A réz deflegmátor és cső szett számos előnnyel jár. Először is, segíti a jobb minőségű és tisztább párlat előállítását. Másodszor, a tartós réz anyag és a könnyű tisztíthatóság biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és használhatóságot.
Válassza a Réz deflegmátor és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm-t, és élvezze a pálinkafőzés könnyedségét és kiváló minőségét! Ne maradjon le erről a lehetőségről, szerezze be még ma ezt a kiváló eszközt!

További információk

Tömeg 1.5 kg

Brand

Perfect Home