Rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlet

990 Ft 27% Áfát tartalmaz

Rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlet: Tartós és praktikus kampók, ideálisak húsok függesztéséhez. Készletben 5 db található, melyek rozsdamentes acélból készültek, így ellenállnak a rozsdának és könnyen tisztíthatók. A kampók erős és biztonságos tartást nyújtanak, lehetővé téve a húsok hatékony tárolását és függesztését. Kiváló választás minden hentesnek és otthoni szakácsnak.

30 készleten

Összehasonlítás
EAN: 5999541206611 Cikkszám: 15115 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlet – részletek, jellemzők és előnyök

A rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlet egy kiváló minőségű és praktikus eszköz, amelyet minden húsfeldolgozó vagy otthoni szakács értékelni fog. Ez a készlet tartalmazza az öt különböző méretű húsakasztó kampót, amelyek kiválóan alkalmasak a húsok, például marha, sertés vagy baromfi akasztására.

Ezek a kampók rozsdamentes acélból készülnek, ami garantálja a tartósságot és a higiéniai előnyöket. A rozsdamentes acél anyag nem csak ellenáll a rozsdának és a korróziónak, hanem könnyen tisztítható is, így biztosítva a higiéniai szabványok betartását.

A kampók különböző méretei lehetővé teszik a különböző méretű húsok akasztását. Ez nagy előnyt jelent a húsfeldolgozó üzemekben vagy a nagyobb mennyiségű hús feldolgozására specializálódott éttermekben. A kampók erős és megbízható fogást biztosítanak, így a húsok biztonságosan lógnak, anélkül hogy leesnének vagy megsérülnének.

Ezenkívül a rozsdamentes acél húsakasztó kampók könnyen használhatók és kezelhetők. Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmesen tarthatók a kézben, és könnyen beilleszthetők a húsokba. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg a húsfeldolgozás során.

A rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlet valódi értéket nyújt a vásárlóknak. A tartósság és a higiéniai előnyök mellett ezek a kampók megkönnyítik a húsok akasztását és feldolgozását. Ezáltal a felhasználók hatékonyabban és gyorsabban dolgozhatnak, növelve a termelékenységet és a hatékonyságot.

Ha Ön egy húsfeldolgozó vállalkozás tulajdonosa vagy otthoni szakács, a rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlet elengedhetetlen eszköz a konyhájában. Ne habozzon, szerezze be ezt a készletet még ma, és élvezze a könnyű és hatékony húsfeldolgozást!

Töltse fel konyháját a rozsdamentes acél húsakasztó kampó 5db készlettel, és tapasztalja meg a minőséget és a kényelmet, amit ez a készlet nyújt. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendelje meg még ma!

További információk

Tömeg 0.2 kg

Brand

Perfect Home